Добредојдовте во светот на 3Д

Побарајте не: +389 70 311 104

Имате свој 3Д дизајн и сакате да го испринтате?

Испратете ни го Вашиот 3Д дизајн и побарајте цена за печатење на истиот. Доколку ви е потребна помош, контактирајте не и ние ќе ви помогнеме да ја претворите вашата идеа во реалност

Повеќе

Имате идеја, но не сте професионален 3Д дизајнер?

Можете да креирате свој 3Д модел користејќи ги бесплатните online дизајн сервиси. Едноставни се и лесни за користење, без да имате потреба од претходни знаења

Повеќе

Потребна ви е идеа или едноставно само инспирација?

Посетете ја страницата каде се прикажани дел од нашите дела и одберете го вашиот омилен 3Д објект. Или пак, добијте инспирација за креирање на свој оригинален 3Д модел

Повеќе

Бидете дел од револуционерната 3Д технологија

3Д принтери коишто сега можете да си ги дозволите и вие

Направете нешто поразлично

Персонализирајте го Вашиот 3Д дизајн

често поставувани прашања