Доколку прв пат купувате 3Д принтер, UP Мини е вашиот најдобар избор. Неговата цена и дизајн го прават овој производ совршен за училишта и за домашна употреба. Тој е сигурен, тивок, безбеден и лесен за користење. UP Мини принта со одлична конзистентност и неговите барања за одржување се многу мали.

Прочитај повеќе

UP Плус 2 е еден од најпопуларните 3Д принтери во светот. Tој е единствениот принтер во својата класа кој нуди автоматска калибрација- вклучувајќи автоматско нивелирање на платформата и детекција на висина на млазница. UP Плус 2 продуцира подобар квалитет на принтот од повќето негови поскапи ривали.

Прочитај повеќе

UP BOX е вашиот прв избор за професионален десктоп 3Д принтер. Тој има најголем волумен од сите UP 3Д принтери и овозможува побрзо принтање со поголема прецизност. UP BOX е дизакниран за канцеларии, студиа и работилници. 

Прочитај повеќе

ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Сигурни
Smart Support Технологија
Едноставен за користење софтвер
Тивки при работа
Моќни
Ценовно пристапни

Дојдете и посетете не:

TУПИКС (MK3Д Принтинг)

Адреса: Дамаска 25-б, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 70 311 104

Email: denko10@gmail.com